sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

TakomoRunners kaverikirja

On taas kuukauden TakomoRunners-haasteen aika! Tässä kuussa täytetään kaverikirjaa.

Kuka olet: Olen Maria.
Missä päin vaikutat: Vakutaan rannikolla! 
Mitä teet työksesi: Olen koodaaja ja insinööri.
Mitä harrastat: Kaikenlaista liikuntaa ja pelaamista. Vessassa luen salaa kirjoja. Huhu kertoo, että omistan myös takapihan, jossa on kukkaistutuksia ja kiipeilyteline, mutta en kommentoi.
Lempiruokasi: Ai herranen aika. Lainatakseni kaveriani, "Ruokaa, mun lempparii". Ehkä suurin suosikki on uunicurrykana, ja koska olen Parempi Ihminen ja Tosi Hyveellinen, kasvikset.
Mitkä on lempilajisi: Pyöräily on aikast kivaa. Salilla on myös ihan hauskaa tällä hetkellä. Mun lempilaji vaihtelee fiiliksen mukaan.
Minkä merkkinen juoksukenkä olisit: Asics. Tuttu ja tosi basic, niin sanoakseni.
Kerro lempparikisasi jos sellaisia on: Kokkola CityRun, ehdottomasti. Ensimmäinen johon osallistuin.
Mikä on paras juoksutuloksesi: Jaha, miten tätä tulkitaan? Oma paras juoksutulokseni on varmaan 21 km. Jos on oikein salapoliisi, löytää varmaan myös mun tuloksia netistä. ;)
Mikä on mieleenpainunein liikuntahetkesi: Erään vaelluksen iltana jalat oli jo niin lopussa, että tutisutti, ja taiteilin jäisessä rappakivikossa hämärtyvässä illassa kohti tupaa. Toisaalta, vedin kylmiltäni 18 km lenkin ja sain ekaa kertaa elämässäni pohkeeni kramppaamaan - ei ole tarpeeksi kirosanoja kuvailemaan sitä fiilistä kun jalkapohjasta polveen lihakset supistelee. En ehkä koskaan halua synnyttää, niin kamalaa se oli.
Mitkä ovat vahvuutesi liikkujana: En haukkaa liian isoja palasia. Tasainen, hidas pakertaja.
Entä heikkoutesi: Alan suorittaa herkästi ja jokainen missattu lenkki tai harjoitus painaa.
Jos saisit lisätunteja vuorokauteen: Haluaisin sanoa, että sivistäisin itseäni ja järjestäisin ihan vissisti vaatekaapin, mutta rehellisesti varmaan vaan pelaisin enemmän.
Mitä haaveita sinulla on juoksun suhteen: Tällä hetkellä ei niinku mitään! Mutta olis ihan kivaa joskus tempaista uusi juoksuvaellus.
Missä maassa haluaisit juosta: Jossain etelänmaassa!
Keksi itsellesi supersankarinimi seuraavaa juoksukisaa varten: Super Maria olis ihan tylsä, joten Yön Synkkä Laukkoja. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti